Om Oss

JOHN CARR

Kraniell Osteopat DO, MSCCO, BSc (Hons) Ost, BSc (Hons) Psychol

John er en engelsk osteopat som praktiserer en mild men effektiv form for osteopati kjent som kraniell osteopati. Han er en pliktoppfyllende, samvittighetsfull og dedikert osteopat som er lidenskapelig opptatt av å hjelpe sine pasienter til å lege seg selv gjennom kraniell osteopati.

John behandler pasienter med: infantil kolikk, refluks, plagiocephaly, otitis media (mellomørebetennelse), astma, bekkenløsning, morgenkvalme, fødselsdepresjon, migrene, traumatiske skader, stress, sjokk (fysisk og emosjonelt), psykosomatiske problemer, postoperativ rehabilitering and langvarige kroniske helseproblemer som ikke har løst seg gjennom konvensjonelle metoder.

John behandler også: idrettsskader, ryggsmerter, isjas, nakkesmerter, hodepine, hofteproblemer, runner’s knee, skulderbetennelse, frozen shoulder, tennisalbu, golfalbu, karpal tunnel syndrom, fibromyalgi, repetitiv belastningsskade (RSI), thoracic outlet syndrome (TOS), plantar fasitt, bursitt, tendinitt, muskel skader og nervesmerter.

Typiske pasienter for John: gravide, babyer, barn med spesielle behov, eldre, alle typer idrettsutøvere, yoga/pilates instruktører, personlige trenere, dansere, sangere osv.

John studerte ved European School of Osteopathy i England, ble uteksaminert med en Bachelor of Science Honours Degree i Osteopati. Han er medlem av Sutherland Cranial College of Osteopathy og er registrert i General Osteopathic Council of the UK. Han har også en Bachelor of Science Honours Degree i Psykologi.

John er en internasjonal foreleser ved European School of Osteopathy, i tillegg så foreleser og veileder han i klinisk undervisning ved Norges Helsehøyskole Institutt for Osteopati. Han deltar på etterutdanningskurs i pediatri, obstetrikk, kraniell osteopati og biodynamisk osteopati. Disse kursene foregår i England, Sveits og USA.

John Carr

 

 

 

 

 

Maria Sonberg

 

 

 

 

 

MARIA SONBERG

Kraniell Osteopat DO, MSCCO, BSc (Hons) Ost, PGDip Animal Ost, BSc Physio

Maria er opprinnelig utdannet i England på European School of Osteopathy, med en Bachelor of Science Honours Degree i osteopati. Hun jobbet da som osteopat på en rekke klinikker i England, før hun startet sin egen klinikk (Clapham Osteopathic Practice) med sin partner i London.

Etter studiet gjennomførte Maria åtte år med videreutdanning i kraniell, biodynamisk, pediatrisk og obstetrisk osteopati i England, Sveits og Amerika.

Maria har spesialisert seg på behandling av barn, nyfødte, gravide (svangerskap og postpartum) og personer med kompliserte kroniske lidelser. Hun behandler også pasienter med fordøyelsesproblemer, idrettsskader, hodepine og stressrelaterte problemer. Måten Sonberg jobber på innebærer en subtil, men effektiv behandling av kroppen som en helhet. Målet er å komme til kjernen av problemet.

Maria har en tidligere utdannig i fysioterapi fra Fontys Hogenscholen i Eindhoven i Nederland. Hun har også en Postgraduate Diploma i dyreosteopati, og spesialiserer seg på behandling av hunder, katter og hester.

Maria har publisert en artikkel i The British Journal of Osteopathic Medicine og i Tyske Osteopathische Medizin: “Can osteopathy help women with a history of hypothyroidism and musculoskeletal complaints?”

Hun er internasjonal assistent ved European School of Osteopathy og medlem av Sutherland Cranial College of Osteopathy. Hun er registrert i General Osteopathic Council i Storbritannia, og er medlem av British Osteopathic Association og Norsk Osteopatforbund.